2014-04-03 00:25:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - nagy szükség lesz a türelmére

Napi horoszkóp április 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Legyen határozottabb, és mondjon nemet, ha olyan feladattal bízzák meg, ami ellenkezik az elveivel! Lehet, hogy a társának, vagy a főnökének kell ellentmondania, ami nagyon nehezére eshet. De nem küzdhet örökké önmaga ellen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sok munka vár ma önre, aminek azonban kifejezetten örülhet. Végre fontosnak érzi magát, és örül, ha látja, hogy olyan feladatot kap, amiben kiteljesedhet, amiben új kihívást találhat. Persze azért megszakadnia nem kellene!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha eddig küzdött is valamilyen kisebb egészségügyi problémával, akkor ma végre érezheti, hogy fordulóponthoz ért, vagy akár teljesen ki is gyógyult a bajából. Mindenképpen fittebbnek és erősebbnek érezheti magát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma lehetőséget kap arra, hogy valamiben változtasson a munkájában. Minél idősebb, annál nyomasztóbbnak élheti meg a változást. Ha fiatal, akkor kifejezetten kedvére való. De mindenképpen inkább esélyt lásson benne, mintsem csapást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma különösen nagy szüksége lesz a türelmére. Ne kapkodjon, inkább próbáljon meg lassítani minden mozdulatán, tettén. Az elhamarkodottság miatt sokkal több munkája lehet, mintha megfontoltan cselekszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legyen ma óvatos a vásárlásaival! Előfordulhat, hogy valami nagyon olcsó, akciós termék elcsábítja. De valójában jobban járhat, ha picivel drágábban vesz jót, mintha olcsón selejteset. Csak megbízható árusnál vásároljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A párkapcsolati gondjait csak akkor tudja megoldani a kedvesével, ha nem szégyenlősködik, és elmondja végre neki, mi bántja. Lehet, hogy az első reakciója a sértődés lesz. De ezen túllépve valódi megoldásra lelhetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az utóbbi időben kicsit megcsúszott a pénzügyeivel. Most végre okosan kellene beosztania a fizetését, ha helyre akar rázódni ezen a tavaszon. Ha párkapcsolatban él, akkor ma üljenek le a kedvesével, és készítsenek szigorú pénzügyi terveket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jó hírt kap, minek következtében végre rózsásabb színben láthatja a jövőjét. Ez a pozitív kép kedvezően hathat a családi viszonyaira is. Eddig sokban a kedvesére támaszkodott. Most végre önállóbbnak érezheti magát, ami jót tesz az önérzetének.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kár az elmúlt dolgokon keseregnie. Ezen a tavaszon új esélyt kaphat, még ha eleinte ezt inkább frusztrációként éli is meg. Az első és legfontosabb, hogy tanuljon meg feledni, és induljon tiszta lappal! Friss energiák áramlását érezheti.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha örökké csak a hibákon morog, akkor saját magát zárja el attól, hogy a jót és a szépet érzékelni tudja az életében. Mert az is körülveszi, például a barátai, hű társa képében. Rengetegen szeretik önt, ezt is értékelnie kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szeretné, ha mindenki megértené az ön lelkivilágát. Sajnos erre kevés az esély. Kevesebb, mint arra, hogy éppen ön értsen meg mindenki mást. Ön kifejezetten empatikus, megérző fajta. Mások sokkal kevésbé ilyenek. Ez van.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: